Deze website heeft beperkte support voor jouw browser. We raden aan om over te stappen naar Chrome, Safari of Firefox.

Baie Lekker Wyne vertelt het verhaal van Belgische Wijnmakers in Zuid-Afrika, koop het boek nu!

Gratis verzending binnen België vanaf €150!

Maak kennis met de wijnmakers

Baie Lekker Wyne, een boek over 18 Belgsiche wijnmakers die op vandaag in Zuid-Afrika actief zijn. 


Ondernemende avonturiers die hun hebben en houden achterlieten om hun geluk te beproeven in de gereputeerde winelands van de Westkaap zoals Stellenbosch, Constantia, Paarl en Franschhoek.

Almenkerk

Het jonge koppel Joris van Almenkerk & Natalie Opstaele werd verliefd op het mooie Zuid-Afrika, meer bepaald op de schoonheid van de Western Cape.

Ameera

Dat ze ooit ‘iets met wijn’ zouden doen, stond in de sterren geschreven. Ontdek de wijnen van Marc en Kathleen uit Stellenbosch.

Wolvenhoek

In 2018 mochten Eric en dochter Isabeau het prachtig domein in Wellington hun paradijs noemen.

Droom

In 2015 realiseerden Kathleen Aerts en Steven Van Hoof hun gemeenschappelijke droom: verhuizen naar Zuid-Afrika.

Dunstone

Het aanstekelijke enthousiasme van Natascha Proost en Dirk Vaeye is bijna voelbaar wanneer we er arriveren. Met hun boutique winery gaat men voor een kleine productie van hoge kwaliteit.

Bushmanspad

Bart van der Speeten is een man met veel passies. Initieel was hij in Zuid-Afrika op zoek naar ruimte om paarden te kweken, maar het leven heeft vele kronkels.

Eerste Hoop

Al meer dan 20 jaar wonen Lode Lemahie en Brigitte Ommeslag voor het grootste deel van de tijd in Zuid-Afrika.

Hasher Family Estate

Hasher Family Estate richt zich voornamelijk op pinot noir en chardonnay. De Hemel op Aarde voor wijnmakers Frederik en Céline.

Kruger Family Wines

Sofie Gielen had altijd al een passie voor wijnen. Toen in 2014 haar droom om wijnreizen naar Zuid-Afrika te organiseren werkelijkheid werd, ontstond ook Kruger Family Wines.

MyLiefste

Maya en Yves mogen sinds enige tijd Franschhoek hun tweede thuis noemen. Een thuis met een wijngaard van ongeveer 4 hectare. En daar doe je dan toch iets mee als je beiden van wijn houdt?

Olivedale Vineyards

Wat gebeurt er als oude schoolvrienden elkaar na 40 jaar terugzien? In het geval van Gie Van Herck en Jan Oprins resulteerde dit in een wijndomein in Swellendam, Zuid-Afrika.

RAM

Shaun Crombé (34) wordt door zijn familie en vrienden niet voor niets de Ram genoemd. Na een intense periode in zijn leven werd het ook de naam van zijn wijn.

Spioenkop

Koen Roose van Spioenkop is een man zonder compromissen. Wijn maken is voor hem zijn manier van leven, zijn lotsbestemming. 

Tempel Wines

Tempel Wines van Tom en Tatyana groeide in korte tijd uit tot een begrip in de regio. Met klinkende namen als Sorgvry, Oogwink, Tydsaam maken ze klassevolle wijnen.

MooiBly

Het was voor de familie Wouters van meet af aan duidelijk: ze hadden niet de ambitie om hun leven lang onder een Vlaamse kerktoren te blijven wonen. Jarenlang was hun gerenommeerde kaasspeciaalzaak Vervloet een begrip in Antwerpen, maar op een gegeven ogenblik ruilden ze de kaas in voor wijn. Het werd een nieuw, ander leven in Zuid-Afrika.

Ontdek het verhaal van gepassioneerde Belgische wijnmakers

Schrijfster en zelf wijnmaker, schreef Maya Strobbe de verhalen van andere Belgische wijnmakers in Zuid-Afrika neer in haar boek, Baie Lekker Wyne.

€29,95

Baie Lekker Wyne, een boek over 18 Belgsiche wijnmakers die op vandaag in Zuid-Afrika actief zijn. 

Ik nodig je graag uit om met mij mee te reizen in dit boek. Je zal ongetwijfeld heel erg welkom zijn!


Aantal bladzijden: 192

Taal: Nederlands

Uitvoering: Hardcover

Afmetingen: 210 mm x 260 mm

Winkelmandje

Proficiat! Jouw bestelling krijgt gratis verzending. Nog €150 tot gratis verzending!
Er zijn niet voldoende producten beschikbaar